Μενού

mobility week

KEP

module infoδράση κοινωνικές ομάδες

PHONES

KEP

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

326_ΟΑΣΑ

Κέντρο Κοινότητας

15605

KEP

EUROPE

ΕΠ 2014-2019

eBanking

Θάλασσες & Ακτές

Agri

Banner ΚΕΠ

KEP

Amea banner

ΑΜΕΑ

Banner Διαύγεια

Diavgeia

Weather

Τα δύο πρώτα βρεφικά τμήματα του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος είναι γεγονός!Print

30/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα δύο πρώτα βρεφικά τμήματα του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος είναι γεγονός!

Σε μία ιδιαίτερα θερμή και ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας δεκάδων λιλιπούτειων φίλων και των γονέων τους, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου μας, από τον π. Δημήτριο και τον π. Κωνσταντίνο, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ Νικολάου για το νέο αυτό εγχείρημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θανάσης Μαρτίνος, «ένας πραγματικός άνθρωπος που μέσω των κοινωφελών ιδρυμάτων του έχει προσδώσει το πραγματικό νόημα στις έννοιες της κοινωνικής προσφοράς, ευθύνης και αλληλεγγύης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην προσφώνησή του ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτριος Μάρκου, καθώς επίσης και οι κυρίες Ευδοκία Αναματερού και Καρολίνα Μιζάν, που εκπροσώπησαν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την εταιρεία ΙΚΕΑ του ομίλου FOURLIS αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους προαναφερθέντες, τονίζοντας πως «χωρίς τη στήριξη και την έμπρακτη βοήθειά τους, το έργο αυτό δεν θα είχε τη σημερινή του αποτύπωση».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε ξενάγηση των παρευρισκομένων στους χώρους του Σταθμού, ενώ ταυτόχρονα οι μικροί μαθητές απασχολήθηκαν δημιουργικά με ανιματέρ.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να χαρούν και να αγαπήσουν το σχολείο τους, να προοδεύουν και να εκπληρώσουν στο ακέραιο τα δικά τους όνειρα και τις προσδοκίες των γονιών και των δασκάλων τους.